15,5 km-runda avklarad

on

Idag hade jag bara en plan. Det var att springa långt. Jag ville att de sista kilometrarna skulle vara de snabbaste så jag gick ut med ett ganska lågt tempo och övervakade pulsen så att den låg rund 160 slag/minut, vilket motsvarar ca 80 % av min maxpuls. Efter att jag sprungit ca 11-12 km och jag kände att jag snart var hemma hade jag krafter kvar att öka farten. Och det gjorde jag! Det var helt underbart att kunna springa dryga 15 km och ändå inte vara helt slut! Om knappt 3 veckor förväntas kroppen leverera 30 km på Lidingöloppet så dagens besked var välkommet! 🙂

Det är klart att miljön runtomkring spelar in. Bilden är tagen vid Öresund efter att jag sprungit igenom naturreservatet Järavallen. En helt underbar natur som man är previligierad att ha runt husknuten.

bild 1red

 

Kommentera