Återhämtningsrunda – 11,7 km

on

Efter helgens runda i Pålsjö Skog kändes det ikväll skönt att få komma ut på en behaglig återhämtningsrunda. Det blev faktiskt en landsvägs-runda. Mest för att jag inte ville koncentrera mig på underlaget utan bara kunna tugga på och slappna av. Tänkte när jag inledde rundan att jag kanske skulle nöja mig med 6-7 km eftersom det bara gått några dagar sedan jag plockade ut 27 km ur benen, men benen kändes fräscha och kroppen lätt så jag körde på och när jag kommit i mål kunde jag summera drygt 11 km löpning i ett helt ok tempo.

Jag har sedan ca 3 veckor använt en ny metod för att återhämta mig. Och jag vågar påstå att kroppen ALDRIG hade känts så här pigg och fräsch efter helgens bravader om jag inte använt den nya metoden. Jag kommer att skriva ett eget inlägg om detta inom kort som jag hoppas kan inspirera fler att upptäcka möjligheterna med den här metoden.

Kommentera