Backintervaller med Marcus – 8,7 km

on

2015-05-17 16.04.36-1Oj, vad skönt det var! Backintervaller är bland det bästa jag vet! Och får jag dessutom göra det tillsammans med min vän Marcus blir det ännu bättre!

Varför är backintervaller så speciella? Är det för att pulsen rusar och hjärtat jobbar så hårt det bara kan för att få ut syre till hårt slitande muskler? Eller är det för att mjölksyran kommer smygande och benen känns som timmerstockar i slutet på varje intervall? Eller är det för den bekanta järnsmaken/blodsmaken som kommer i munnen? Eller är det helt enkelt för att man får en härligt cocktail av alla 3? Oaktat blir hjärnan fullständigt översvämmad med dopamin och kicken slår till med full kraft. Backintervaller är verkligen löp-knarkarens bästa sil!

Kroppen svarade på riktigt bra och jag känner mig stark! Trots att jag körde drygt 10 km terräng igår kändes benen ganska fräscha och jag hade krafter kvar efter ner-joggen.

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


Kommentera