Barncancer-Kampen 2015

on

2014-11-22 08.59.31Igår kväll beslutade vi oss för att köra en favorit i repris nämligen Barncancer-kampen även detta året! Det ska bli otroligt roligt och spännande att se vilka höjder vi kan nå under Barncancer-Kampen 2015 nu när vi har erfarenhet från förra årets event. Förra året samlade vi tillsammans in ca 38 500 kr och var ca 140 löpare. Detta året spänner vi bågen ordentligt och siktar på 100 000 kr och över 250 löpare. Visst hade det varit häftigt att nå de nivåerna tillsammans?

Eventet är redan skapat på Facebook och ni hittar det här Barncancer-kampen 2015. Detta behöver vi hjälp att dela och sprida till alla som kan tänkas vilja springa, lufsa eller promenera i den fantastiska miljön i Pålsjö Skog. Ett tips kan också vara att inte bara dela utan också bjuda in sina vänner via Facebook.

Eventet går ut på 2 saker:

1. Att samla in pengar till Barncancerfonden och på så sätt underlätta så att lidandet för barn och deras familjen lindras något. Alla bidrag sätts direkt in på Barncancerfondens konto genom en insamling på deras web-plats.

2. Att motionera och komma i rörelse. Allt ifrån de som vill utmana sig själva med att köra hela 6-timmarsloppet till de som kommer dit med barnvagn för att promenera en lagom runda i skogen. Alla är lika välkomna!

2014-11-22 09.02.29Vi kommer nu att börja planera eventet närmare och kommer fortlöpande att informera genom vår FB-sida och vår event-sida.

Har ni några frågor eller funderingar kring eventet så kan ni ställa dem på Facebook eller i kommentars-fältet nedan.

Jag och Jimmy ser fram emot att träffa dig och dina vänner i Pålsjö Skog söndagen den 22 november!

Kommentera