Bliz VELO XT ULS – Sköna, snygga och riktigt bra!

on

Idag anlände mina nya glasögon. Det är ett par Bliz VELO XT ULS och är helt grymma! Igår var det strålande solsken och perfekt väder för att testa de nya brillorna, men eftersom jag inte kunde hämta dem förrän idag blev jag en aning besviken när det var gråmulet och delvis regnigt väder. Men lagom tills det blev dags att ge sig ut sprack det upp och blev riktigt bra väder så att brillorna kom till sin rätt. Det blev en ca 14,5 km-tur på min mountainbike på Järavallen som är en blandning mellan snabb grusväg och ganska teknisk stig-cykling.

Förutom att brillorna sitter riktigt bra och täcker hela synfältet har de fotokromatiska glas som innebär att de är ljusa och nästan förstärker ljuset under mörka förhållanden, men blir mörka och ljusskyddande när det är ljust. Det coola är att de ändras riktigt snabbt, vilket gör att man har bra koll när man cyklar i skuggan i skogen och slipper bli bländad när man kommer ut på det öppna fälten.

Utöver det fotokromatiska glaset har de en mängd egenskaper såsom en yta som är inte blir immig, repig eller får fettfläckar, den är vattenavstötande och den är helt fri från brytning. Det senare är ju helt perfekt på golfbanan då andra glasögon som jag har använt ställt till problem eftersom de brutit lite så att ögat blivit lurad på avståndet till bollen. Imorgon bitti ska jag spela golf och ska då ge dem en chans. 🙂 Spelar jag dåligt kommer jag med största sannolikhet att skylla på brillorna… 🙂

Så efter dagens test under rundan i skogen kan jag varmt rekommendera Bliz VELO XT ULS! Visst de kostar en slant, men de levererar verkligen vad de lovar!

 

 

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!

 

 

 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera