Bra besked från hälen!

on

Idag jobbar jag hemifrån och passade då på att ge mig ut på Järavallens naturreservat (som ligger 100 meter från min ytterdörr) för en lunch-löprunda! Underbart väder och härlig natur gjorde att min plan med att vänta tills nästa vecka med att springa lite längre sprack all världens väg… 🙂

Jag kände hela tiden efter ordentligt hur hälen kändes och den gav mig positiva besked så jag pinnade på i lugnt tempo (ca 5:33 min/km). Jag sprang en runda där jag kunde välja att korta ner sträckan OM hälen skulle börja skrika. Vilket gjorde att jag nästan aldrig hade längre än 1 km hem om så skulle bli fallet. Men den skrek inte och jag kunde springa hela rundan som jag brukar cykla när jag cyklar ”korta rundan”. Underlaget är ömsom grusväg, skogsväg, skogsstig och sandstig. Och eftersom det är i södra Skåne är det inte särskilt kuperat, men framförallt sand-underlaget gör ju att man får kämpa lite extra emellanåt.

Inte heller nu efter rundan ömmar hälen, men det riktiga beskedet kommer först ikväll eller imorgon bitti när den kallnat och kanske stelnat till. För att ge den bästa möjliga förutsättningar för att förbli bra köra jag den nu med ett gäng omgångar el och sedan massage med Ormsalva.

Men nu är min lunch slut och jag ska tillbaka till arbetet!

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!

 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera