Det finns dåliga väder och dåliga kläder – 3,5 km

Idag ösregnade det verkligen och hade gjort så i ett gäng timmar innan jag kom ut på löprundan. Jag tycker normalt att det kan vara skönt att komma ut och springa när det regnar, men idag fick jag reda på att min gamla trotjänare till ”vinterlöpar”-jacka har gjort sitt och måste ersättas med en ny som håller mig torr. Min jacka var som en mättad disktrasa när jag kom hem och vägde säkert flera kilo… Uppdraget imorgon blir alltså att inhandla en ny löparjacka.

Som om inte besvikelsen över jackans förmåga att hålla mig torr vore nog fick jag köra med min iPhone idag eftersom jag skickade in min löparklocka idag för utbyte. Den var nybadad när jag kom hem och ligger nu på tork framför brasan. Hoppas att den lever lycklig ytterligare en tid annars blir jag ju illa tvungen att köpa en iPhone 6. 🙂

Kommentera