En kort runda efter ett nice GBG-besök – ca 3,5 km

IMG_1754

Efter att ha kommit hem från ett riktigt roligt GBG-besök ryckte det ordentligt i löpartarmen! Då jag egentligen hade tänkt att ha en träningsfri dag idag så körde jag bara en kort runda på ca 3,5 km, men i delvis ganska tuff terräng och i ett rätt så bra tempo. Det var så skönt att få komma ut en sväng! Under den dryga 2 timmars bilresan hem från GBG kände jag hur abstinensen kom krypande och att en löprunda var ett måste!

Nu är har det passerat 4 dagar utan att jag ätit något sött. Varken godis eller efterrätter. Det är utan tvekan så att det känns… Det är en liknande känsla som när man slutar snusa. En kliande känsla. En känsla av att det kryper i kroppen och att man inte riktigt finner harmoni. Jag kommer dock att vara lika beslutsam med godis-stoppet som med att sluta snusa. Nu ska fokus ligga på att komma i form för alla de lopp som jag planerar att delta i under 2015 och känna att jag kommer dit så förberedd som möjligt (iaf i så bra fysisk kondition som möjligt).

 

Kommentera