Ett gött kombi-pass innan frukost – 5,2 km

Idag följde vi upp gårdagens kombo-pass med ytterligare ett. Denna gången började vi med CrossFit och avslutade med lite löpning och dessutom innan frukost.

CrossFit-passet var uppdelat i 3 delar. Första delen och andra delen var 4 övningar i respektive del. Det innebar att vi under första och andra delen gjorde 8 olika övningar. Övningarna kördes i i 40 sekunder, sedan ha 10 sekunders vila för att köra nästa övning i 40 sekunder, o.s.v… När man gjort varje övning 3 gånger är man klar. Sista delen i Cross-Fit-passet var sit-ups med medicinboll. Återigen fick jag det tydligt upptryckt i ansiktet att jag är värdelöst tränad så fort jag kommer utanför min komfort-zon. Jag slet som ett djur och klarade knappt hälften av det Niklas och Johanns klarade till synes oberörda… Det var både frustrerande och provocerande! Jag förstår nu att jag måste köra några övningar efter varje löp-pass för att få en bättre allround-träning.

FullSizeRenderLöp-passet var samma runda som igår. Idag la vi in 3-4 micro-intervaller, men i övrigt en lugn och avslappnande runda. De första kilometrarna svarade inte kroppen alls. Troligtvis beroende på det (för mig) hårda CrossFit-passet. Därefter kände jag mig ganska fräsch.

Efter dagens träning måste jag säga att jag mår riktigt bra!

Kommentera