Fenix 5 har landat…


Igår överraskades jag av ett mail om att jag hade ett paket att hämta ut… Det visade sig vara min nya Garmin Fenix 5 Sapphire!!! Som jag inte trodde skulle komma förrän i mitten av april… Lycka! Jag har bara använt den i några timmar än så jag väntar med en lite längre recension, men mina reflektioner så här långt är att den är som Fenix 3 HR, men bra mycket smidigare och bättre upplösning på skärmen. Den har ju lite utökad funktionalitet också, men det har jag inte testat riktigt än. Jag ska ut på några träningspass under kommande dagar för att testa dessa samt spela en runda golf på söndag och då testa den uppdaterade golf-appen.

Så jag återkommer med en längre recension i början av nästa vecka där jag går igenom funktioner, utseende och prestanda. Bilderna nedan visar skillnaden mellan min gamla Fenix 3 HR och den nya Fenix 5 Sapphire.

Skärmstorleken är densamma, men upplösningen på Fenix 5 är högre (240×240 istället för 218×218). Klockans storlek är ca 4 mm mindre i diameter på Fenix 5.
Fenix 5 är betydligt tunnare än Fenix 3 HR. Dels för att själva klockan är tunnare, men även för att pulsmätaren inte sticker ut på baksidan på Fenix 5an.

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder! 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera