För fin kväll för att låta bli… – 6,6 km

IMG_2165Vilken kväll!!! Hade egentligen tänkt att låta bli att springa idag, men det gick inte… Helt plötsligt stod jag utanför dörren med löparkläder på och hade börjat springa innan jag ens reflekterat över att jag precis hade påbörjat en löprunda.

Jag struntade i tempot och lät benen bara springa av sig själva. Kroppen fick bestämma vilken fart den ville ha för att ha det behagligt. Jag bara sprang och njöt av den magisk fina sommarkväll som jag bjöds på. Jag sprang ner mot Saxtorpsdammar och fick solnedgången speglad på stora dammens yta… Fortfarande värme i luften. Ca 21 grader, men hade den stekande solen som tärde som den gjorde igår. Idag var den bara vacker och inspirerande!

På slutet av rundan finns en sandstig lätt sluttande uppåt. Den är ca 400 m och jag bestämde mig för att pressa kroppen lite i den. Mest för att få lite check på hur mycket jag tappat i form sedan början av juni. När jag kom fram till den ökade jag farten och tryckte till extra i steget. Kände efter lite… Ingen större ansträngning utan kroppen svarade på bra. Fortsatte och insåg att jag faktiskt sprang med bra fart utan att benen stumnade eller att jag började hyperventilera. Väl ute på grusvägen i änden på stigen sänkte jag farten något för att kontrollera återhämtningen. Den lämnade väl lite mer att önska, men det kommer. Jag är iaf på väg åt rätt håll och hoppet lever att komma i hygglig form till UltraVasan45 om 2 veckor. 🙂

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

 


Kommentera