Första långpasset sen alldeles för länge sen – 17,2 km

IMG_2184

Rejäl träningsvärk i magen idag! Det är helt vansinnigt! Men långpass stod på programmet och skulle genomföras. Trots att det kändes som ett slag i magen för varje steg. Och trots att det var första långpasset sen alldeles för längesen!

Jag tog det medvetet lugnt då det var viktigare att få kilometer i benen än att jobba med mjölksyre-trösklar. Mjölksyre-trösklarna ska jag jobba med under nästa vecka då lite backe står på agendan.

I sakta mak gav jag mig ut. Efter 3-4 km började smärtan från magens träningsvärk att avta något, vilket var befriande. Men den kom tillbaka igen vid ca 9 km och stannade passet ut. Som främlingslegionärerna säger: ”Smärta är bara svaghet som lämnar kroppen” repeterade jag det för mig och insåg att det var en väldigt massa svaghet som lämnade min kropp under dagens ca 100 minuters pass. 🙂

Nästa vecka måste jag ha minst ett längre långpass på uppåt 30 km samt 3-5 kortare, varav 1-2 intervall-pass för att höja prestationsnivån för att kunna ställa mig på startlinjen för UltraVasan45 om 13 dag. Det kommer att bli en rolig nästa vecka! 🙂

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

 


Kommentera