Första morgon-rundan i år utan pannlampa – 5,2 km

2015-03-17 06.19.59Idag var det äntligen dags… Dags att kunna springa en kort runda på morgonen utan att använda pannlampa! Att springa terräng med pannlampa funkar, men man får hela tiden vara aktiv med blicken och det är svårt att slappna av helt i steget. Man vet aldrig om man ska landa i en liten försänkning så man vrider till foten eller om det sticker upp en 2 cm hög mikro-stubbe som man snubblar på. Men att springa med pannlampa är det enda alternativet till att inte springa terräng alls på vinterhalvåret och då tar jag de negativa delarna alla dagar i veckan!

Idag slapp jag som sagt pannlampa och fick se hur solen började gå upp, känna den friska morgonluften fylla mina lungor och höra fåglarna kvittra ostört. Det är en otroligt härlig start på dagen! Tänk att jag har möjligheten att uppleva detta… Inte som semester utan i min vardag! Det är värt en tanke av tacksamhet!

Kommentera