Första rundan efter förkylning – 3,5 km

on

Har varit förkyld i ca 10 dagar nu. Känns sådär eftersom det bara är 2 veckor kvar till Barncancer-Kampen och jag ska få ur kroppen 6 timmars springande… Jag har väntat med att springa tills jag inte längre har ont i halsen och/eller känner mig ”allmän påverkad” (vad nu det innebär egentligen) och idag kändes det äntligen som att dessa förutsättningar var uppfyllda.

Jag har även shoppat en ny produkt som ska hjälpa mig att utvecklas som löpare. Mer info kommer om den när jag har kört den ett tag och kan göra en mer utförlig recension…

Det ska bli spännande att se hur jag känner mig imorgon. Antingen är förkylningen nu ett minne blott och jag kan köra träning som innan eller också är den tillbaka och jag får pausa ytterligare några dagar…

Kommentera