Första rundan med min nya Garmin Fenix 3 – ca 22 km

2015-03-19 08.32.30
Igår hände det… Jag fick äntligen åka och hämta min nya löparklocka som jag beställt på nätet. Och idag var det dags för mig att köra första passet med min nya Garmin Fenix 3 Sapphire! Och som den levererade! Den var precis så bra som jag hade hoppats på! Den satt bra på armen, var tydlig i displayen och hade mycket hög precision på GPSen. Klockan i kombination med fantastiskt väder, härlig natur OCH att kroppen svarade bra gjorde rundan till en fröjd!

Igår kväll var jag och min fru på en föreläsning med Kjell Enhager. Oerhört inspirerande! Under dagens långrunda fick jag verkligen möjlighet att bearbeta och utveckla de tankar och idéer som Kjell hade pratat om kvällen innan. En del aha och en del spark i arslet blev resultatet av 22 kilometers bearbetning och utveckling… 🙂 Jag ska nu se till att det omsätts i verkligheten och genererar nytta och glädje framåt!

 

Kommentera