Första rundan på ca 2 veckor – 6,7 km

IMG_2092.JPGIdag fick jag hjälp att komma ut i spåret igen av mina kompisar Marcus och Dan. Det behövdes verkligen efter ca 2 veckors lättja.

Jag har känt av en småförkylning under de senaste veckorna och tänkte att den nu skulle vara över, men pulsen låg lite för högt under rundan idag. Ingen rusning, men lite för högt och sjönk inte som den skulle under återhämtnings-perioderna under passet. Så nånting har jag i kroppen som måste bort. Mitt Mivi Total Sport tog slut i början av juni och jag börjar tro att det är bristen på den som gjort att jag blivit förkyld. Sedan jag började med den för 4 månader sen har jag inte varit förkyld en enda gång trots att övriga i familjen känt sig krassliga. Nu har jag köpt en ny flaska och hoppas på att den ska göra och bevara mig frisk i framtiden.

Det är nu mindre än 2 månader kvar till UltraVasan45. Så nu blir det till att bruka allvar med träningen. Juli ser ganska bokad ut, men jag måste kunna klämma in pass ändå. Gärna ett långpass i veckan på minst 25 km, men gärna upp mot 35 km. När jag står på startlinjen den 22 augusti vill jag känna mig förberedd och det är nu jag måste se till att jag blir det!

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


Kommentera