Grymt härlig terräng-runda på Järavallen – 7,2 km

on

2015-02-07 15.18.08Idag förbarmade sig min kompis Magnus von Rosen över mig och vallade mig runt på nya stigar på Järavallen. Tack för det Magnus! Stigarna är egentligen en utstakad mountainbike-bana med stockar, uppförs- och nedförsbackar, tvära kurvor och en hel del ojämnheter i största allmänhet. Kort och gott RIKTIGT ROLIGT!

pulsTotalt mätte rundan drygt 7 km och tempot speglar inte ansträngningen. Då är det nog mer rättvisande att titta på pulsen som ganska tydligt visar att kroppen fick jobba. I synnerhet i slutet då vi körde lite fartlek. Stegfrekvensen (antal steg i minuten) talar också om att det inte var en runda man som man kunde sträcka ut ett monotont löpsteg utan fick hela tiden arbeta med att parera underlaget och naturen.

Att ha möjligheten att få springa i den här miljön är verkligen ett privilegium! Det är naturligtvis bra för kroppen, men MINST lika bra för själen och den totala välbefinnandet!

 

3 kommentarer Lägg till

 1. Gerth skriver:

  Hej!
  Jag såg precis att jag är i Malmö på måndag fram till klockan 15. Är du mot förmodan hemma vid 10-11-tiden så springer jag gärna en runda med dig. Den som du gjorde idag verkar mycket trevlig.
  Gerth

  1. danlar skriver:

   Det hade varit riktigt kul Gerth, men då är jag på jobbet… Men till sommaren kan vi ta en golf- och löpardag…:-)

 2. Gerth skriver:

  Du kan väl VAB’a, vård av bekant???
  Vad synd, då får jag jogga runt i Malmö istället. Ha de gott.

Kommentera