Härlig lördags-runda i återhämtningstempo med Pierre – 10,4 km

2015-03-21 09.59.52Härlig lördags-runda! Idag stod lugn återhämtningsrunda på programmet. Jag fick sällskap av Pierre som ville ha lite guidning bland stigarna på Järavallen. Det blev en mil-runda på geggiga små och medelstora stigar. En riktigt aktiv löpning där det ena steget inte var likt det andra. Hela tiden parera och planera nästa fotisättning. Lite lätt regn i luften gav extra syre och jag tankade enormt mycket energi under timmen vi var ute.

Klockan fortsatte att fungera klanderfritt och jag testade ett nytt datafält som jag laddat ner och installerat. Det datafältet visar hur långt man är fågelvägen ifrån där man startade och en pil som visar i vilken riktning starten var. Nu hittar jag hem när jag springer på Järavallen, men ibland springer man på nya ställen och då kan det vara användbart att veta hur man hittar tillbaka till där man startade. Det installerade datafältet fungerade perfekt och jag är så nöjd med klockan i sin helhet! 🙂

 

Kommentera