Härligt pass med brorsan! – 5,1 km + Xfit

FullSizeRender11Idag är min bror på besök och vi bestämde oss för att göra gemensam sak i träningen.

Först min hemmaplan, löpning! Ca 5 km i terräng med geggiga stigar och ojämnt underlag. För mig var det en ganska behaglig resa, men brorsan slet lite mer… 🙂

Väl hemma bytte vi gren till min brors hemmaplan, CrossFit! Där var jag ingen talang vill jag lova… I våras tänkte jag att jag skulle träna mer än löpning och köpte på mig lite crossfit-prylar. De användes typ 5 gånger sedan har de vilat i förrådet. Medan han fortfarande såg helt obesvärad ut var jag nära att kräka av ansträngning. Vi körde bara 2 övningar, men då kändes jag VÄLDIGT klar! Det är helt galet så otränad jag är när det kommer till överkroppen. Det måste jag göra nåt åt omgående om jag inte vill ha 90 hemska kilometrar om drygt en månad i Dalarna.

Kontentan med dagens pass är att man blir bra på det man tränar på… 🙂

2 kommentarer Lägg till

  1. Gerth skriver:

    Vad klok du är, Daniel!
    Bra jobbat, GUBBAR.

  2. danlar skriver:

    Tack Gerth! 🙂

Kommentera