Helt perfekt morgon för en geggig runda med cykeln!

on

Ett ymnigt snöfall på väg hem från påskmiddag igår kväll. Strålande sol imorse när jag vaknade! Kändes helt rättvist på nåt sätt. För idag stod ju en runda i skogen med cykeln på schemat. Och med ca 3 grader, ingen vind, strålande sol och härliga vyer (bl.a. ut över Öresund som bilden visar) är det ett sant nöje att få jobba med kroppen! Efter gårdagens regnande och snöande var det ordentligt geggigt på sina ställen, men det gav bara rundan den lilla extra kryddan. Det är så lätt att tycka om livet och fylla på mental energi med de förutsättningarna. För det är ju det jag vill ha ut av min träning. Det är egentligen den mentala effekten som är målet. Och det målet nås genom att kroppen svarar och ger de svar jag vill ha i en miljö där jag trivs. Och precis så var det idag! Så nu sitter jag vid köksbordet och känner mig påfylld med energi. Härligt!

Dagens runda var den första som registrerades i en ny lite cool funktion som automatiskt skapar en liten grafisk berättelse om rundan. Ni kan se filmen här. Den här tjänsten går att koppla ihop med både Strava och Garmin. Efter att man avslutat en cykelrunda kommer det automatiskt ett mail med en länk där man kan se sin film.

Imorgon står en kort löprunda och därefter intervaller på Roddis på programmet. Något jag redan ser fram emot!

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!

 

 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera