Hemmagjort battlerope lyfter träningen!

on

Den senaste veckan har jag bara tränat en gång då jag inte fick ner vilopulsen som jag ville och misstänkte att det berodde på att träningsbelastningen var för hög i förhållande till min kondition. Det visade sig stämma. Efter 2 träningsfria dagar droppade vilopulsen med 4 slag och stannade där. Så nu har kroppen fått vila och återhämta sig och nu är det dags för att belasta igen!

Idag tillverkade jag battlerope av uttjänt brandslang och gaffa-tejp. Funkade hur bra som helst! Jag hade glömt hur fruktansvärt jobbigt det är att köra med battlerope! Jag blir totalt färdig och pulsen flyger all världens väg! Idag klarade jag bara av att kör 11 45-sekunders-intervaller med 45 sekunders vila mellan. Efter det fanns det inte mycket kraft kvar. Som ni ser på filmen var det 11 olika övningar som gör att man tränar olika muskler, men det de har gemensamt är att de aktiverar väldigt många och stora muskelgrupper. Och dessa behöver syre… Mycket syre… Och då går pulsen upp… Sen går den upp ännu mer… 🙂


Nu har jag återhämtat mig lite och ska ut på en löprunda i skogen.

Kommentera