Ingen trängsel i skogen så här dags – 4 km

on

FullSizeRender-1Med otrolig träningsvärk i mer eller mindre hela kroppen tvingade jag mig ut på en morgonrunda för att ge kroppen lite återhämtning. Och för att få kroppen att förstå att det är JAG som bestämmer oavsett hur mycket kroppen försöker säga till mig att ”strunta i den här rundan… Ta den imorgon istället…”. Klockan 06:10 är det i trängsel i skogen direkt så man kan slita helt osedd… 🙂

Det blev en ganska lugn runda med hälften terräng och hälften asfalt. Kroppen kändes tung och osmidig. Ja, den gav mig verkligen inget självförtroende idag.

Igår fick jag en utbytes-löparklocka från Garmin så idag var första rundan med den. Den gjorde vad den skulle under passet och aktiviteten verkar vara korrekt på Garmin Connect. Så nu håller vi tummarna för att det är 3e gången gillt så jag slipper få en fjärde klocka… Tackvare att jag fick tillbaka klockan igår så kändes det lite extra bra att sticka ut idag.

Kommentera