Jag, Gåvan och mitt begynnande ”Walter White-skägg” – 6,1 km

on

FullSizeRenderEfter att ha jobbat halvdag tog jag på mig löparkläderna och Gåvan (en ryggsäck med vattenfyllda PET-flaskor som väger ca 12 kilo). Då jag sprang själv idag kunde jag inte lämna över Gåvan varannan kilometer som jag blivit van vid utan fick helt enkelt finna mig i att ha den på ryggen hela vägen. Det blev en av mina favoritrundor som innehåller ca 2 km grusväg, 2 km öppna hagar och 2 km skogs-stig. Det man kan sakna är någon ordentlig backe, men i övrigt en mycket trevlig runda. Imorgon hoppas jag komma ut på årets sista runda och jag hade nog tänkt mig en lugn lång-runda på 10-15 km nånting.

Av något märkligt skäl ville min löparkloka korrumpera min aktivitet, men jag hann att se distans och tiden så jag kunde skapa en manuellt iaf.

Kommentera