Kändes lite bättre idag… – 7,7 km

on

2015-02-15 15.42.37

 

Idag blev det en runda tillsammans med mina kompisar Magnus von Rosen och Jimmy Larsson. Vi sprang mountainbikes-rundan på Järavallen. Det var andra gången jag sprang den och jag tycker att den är otroligt rolig att springa. Den är galet omväxlande och man måste hela tiden anpassa löpsteget till underlaget och vara aktiv i valet av var man sätter ner fötterna. Rötter, stubbar, vildkaprifol-snår, stockar, gropar och allt annat möjligt som spåret till fantastiskt underhållande!

I torsdags kändes kroppen tung och pulsen var alldeles för hög kontra ansträngningen. Jag bestämde mig för att vila 2 dagar och inhandla ”tillfrisknings-medicin”. Jag köpte Kan Jang som jag nu druckit i 2,5 dag. Naturligtvis kan torsdagens känsla bara vara en dålig dagsform som förklarar varför det kändes bättre idag. Eller också så är infektionen i kroppen på väg bort och jag kan köra som planerat kommande vecka för att veckan innan Vasaloppet bara ta lugna rundor för att hålla igång.

Kommentera