Kort, men intensiv runda – 5 km

on

Som jag bestämde mig för efter den tänkte långrundan i lördags stod ett kort runda på programmet idag. Rundan gick i varierad terräng. Lite sand, lite skog, lite grusväg och lite asfalt. Glädjande nog ville kroppen mer idag! Den svarade faktiskt riktigt bra när jag tryckte på i steget och jag fick känna på känslan att kunna pressa samtidigt som kroppen levererar. Det är en underbar känsla som ger en ordentlig kick av all dopamin och adrenalin som fullkomligt sprutar ut i kroppen! Jag blir nästan euforisk och kroppen känns mer som en maskin som svarar på gaspådrag. Jag känner mig nästan frikopplad från kroppen. Det är den som sliter inte jag. Jag var över 85 % av maxpuls nästan 71 % av passet utan att benen kändes stumma och jag hade egentligen velat fortsätta, men höll mig till planen att hålla rundan kort. Jag kan sammanfatta dagens runda genom att konstatera att livet är underbart!

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


Kommentera