Långpass i terräng är ljuvligt! – 25,8 km

2015-05-19 14.56.05Efter regn kommer solsken och efter solsken kommer uppenbarligen regn… Det var verkligen tvära kast i vädret under dagens långpass. Och ytterligheter dessutom. Först ordentligt ösregn för att sedan bli varmt och fuktigt för att sedan svänga tillbaka till regn… Jodu, inte helt lätt att klä sig rätt efter vädret då inte… 🙂

Rundan idag var tung. Riktigt tung. Kanske inte helt överraskande med tanke på den träningsbelastning jag haft de senaste veckorna/månaderna. Jag tvingade mig verkligen ut idag. Och kroppen svarade inte alls upp mot de förväntningar jag hade utan kändes tung och uddlös. Inget riktigt driv eller stuns i steget alls. Med knappt 3 veckor kvar till HallandsUltra så vill jag snart få den sköna känslan av att ”detta fixar jag”. Den känslan fanns där inte idag… Fördelen är att det snart är dags för ett nytt pass och det kan ge ett helt annat besked än det jag hade idag. Och helt plötsligt känns HallandsUltra som görbart och möjligt igen…. 🙂

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


Kommentera