Löpar-kilt är det senaste…

KiltEfter att ha läst en massa om löpar-kilt (running kilt) så började jag att googla runt lite. Jag hittade några webshopar, men kiltarna kostade runt 100 $/st vilket jag tyckte var lite för mycket… Så jag bestämde mig för att sy en själv. Sagt och gjort. Besök i tygaffären på lunchen för att shoppa lite tyg, resår och tråd och sedan hem efter jobbet och lånade svärmors symaskin för att sy ihop tyget till en snygg och luftig kilt! 🙂 Riktigt nöjd med resultatet och kan knappt vänta på att få komma ut och göra premiär-turen…! 🙂

En kommentar Lägg till

  1. Gerth skriver:

    You is ……..
    Vad mycket du tänker på. Att du kan tänka på så mycket när du springer. Spring fortare o tänk mindre, haha!
    Skämt o sido, jag brukar tänka en del när jag springer. Huvudräkning är kul. Det märks direkt hur trött man är när hjärnan blir långsam på att lösa problem. Genomsnittstider är kul att räkna ut.

Kommentera