Lugn återhämtningsrunda en fantastisk försommarkväll – 10,7 km

2015-05-20 19.56.52Lite oplanerat blev det en lugn återhämtningsrunda i skogen den här fantastiska försommarkvällen. Solen gick ner i havet och skogens invånare visade sig på sitt gladaste humör. En råbock skuttade över ängen och de nyutsläppta boskapen i hagen på Järavallen tittade på mig med stora ögon medan de idisslade. Allt i en enda stor harmoni där allt hänger ihop och tillsammans ger mig energi och känslan av lycka. Löpningen handlar minst lika mycket om att må bra mentalt som att träna och må bra fysiskt.

Fokus på kvällens runda var enbart att njuta. Inget prestationskrav eller press. Bara njuta. Och det gjorde jag. Kroppen påminde mig om gårdagens 26 km-runda, men svarade helt ok iaf. Träningen ger uppenbarligen resultat när jag kan ”spotta ur mig” nära 11 km i skogen dagen efter 26 km i densamma. Det hade inte hänt för ett halvår sen…

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


Kommentera