Medel-lång runda en underbar sommarkväll – 12 km

IMG_2189 (1)

Jag tror att jag svalde 20 flygande insekter under rundan ikväll. Hade nog svalt ytterligare ett hundratal om inte skägget filtrerat bort dem… 🙂

Kroppen börjar svara bättre nu. Inget jätte-tempo än, men det känns iaf inte lika tungt som tidigare. Benen springer av sig själva mer nu utan att hjärnan får ”trötthets”- eller ansträngnings-signaler. Det är i sig en underbar känsla! Det gör att man kan ha tankarna på annat håll än på själva ansträngningen. När man befinner sig i det tillståndet är tankarna otroligt fria och ibland ganska otyglade. Man kan sväva ut fullständigt i olika resonemang och idéer. Det är nog mycket med anledning av det tillståndet som jag älskar löpning så mycket som jag gör. Bortsett från den förbättrade fysiska konditionen får jag också min mentala terapi och själsliga näring. Underbart!

Nu har träningsvärken i överkroppen släppt. Därför tänker jag mig att det blir ett core-pass imorgon och ev. en kortare löprunda som uppvärmning. Tar gärna emot lite pepp för core-passet… 🙂

 

Kolla gärna in min sponsors kläder! 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera