Medellång runda som kändes helt ok – 12 km

on

IMG_2247

Första medellånga rundan på evigheter! Känns det som iaf… 🙂 Efter 7 km i tisdags och drygt 3 igår var vaderna lite stela i början av dagens pass, men efter ca 3 km släppte det och jag kom in i den där härliga lunken som är så skön. Ansträngningen försvinner och tankarna svävar fullständigt fritt medan benen springer av sig själva. Pulsen låg där den skulle och jag kände för första gången på väldigt länge att löpsteget flöt som det skulle. Perfekt temperatur och underbar natur. Ja, idag fanns inte mycket att gnälla på. Skulle man hitta något så är det väl kanske att tempot inte var det bästa, men det var en skön känsla att kroppen svarade bra när jag ökade farten de sista 2 km som iaf gick några sekunder under 5-minuters tempo. Och jag var inte helt slut när jag kom hem, vilket var en härlig känsla då sträckorna kommer att bli längre under nästa vecka.

När det återstod ca 1,5 km mötte jag dessutom några kända ansikten som kom cyklande på mountainbikes och jag fick en peppande high five av min kompis Magnus von Rosen! Inte svårt att få energi av det! 🙂

Imorgon är det vila för att sedan bege mig ner till Ystad på lördag och njuta mig igenom Ystad Extreme. Nästa vecka blir det allvar med träningen för att få upp så bra form som går till LidingöLoppet om 2 veckor.

 

Kolla gärna in min sponsors kläder! 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera