”Motivation” stavas ”nya inköp”! – 6,7 km

TrailFreakIdag kom då äntligen dagen då jag skulle komma igång igen… Första arbetsdagen efter 4 veckors ledighet och rutinerna ska återinrättas. Att jag ska vara så förbannat dålig på att ha tränings-disciplin på semestrarna. Det har alltid varit så och var så även denna sommaren. För att få den lilla extra motivationen att komma igång igen besökte jag VivoBarefoot´s rea på Davidshallstorg i Malmö. Jag har länge tittat på deras modell som heter TrailFreak, men aldrig kommit till skott att köpa… förrän idag då de var på rea… 🙂 Väl hemma efter första arbetsdagen fick de komma ut på en jungrufärd på fötterna tillhörande en gubbe som har samlat på sig en väldigt massa utvecklingspotential under de lata semesterveckorna. 🙂 Och det är väl det enda positiva… utvecklingspotentialen har blivit större…

De första 3 kilometrarna av dagens 6,7 gick hyggligt. Men jag insåg efter dem att kroppen inte alls återhämtar sig på samma sätt som när jag var i form inför HallandsUltra i början av juni. Då kunde jag bara ta det lite lugnare i några hundra meter så kom pulsen ner och syret nådde de arbetande musklerna igen… idag gick syrebärarna i mina vener ut strejk och det spelade ingen roll att jag saktade ner… stumheten förblev kvar. Att det var klarblå himmel och ca 25 grader varmt gjorde inte ansträngningen mindre.

Nu är jag iaf igång och nu väntar löpning i stort sett varje dag fram till UltraVasan45 den 22 augusti. Det kommer inte att bli någon fantastisk tid med tanke på att jag inte tränat ordentligt i sommar, men jag ska iaf ta mig runt och kunna njuta av den fina omgivningen i Dala-skogarna.

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

 


Kommentera