Musikhjälpen i HBG

IMG_0075

Idag var vi ett gäng som begav oss ner till ”buren” i centrala Helsingborg för att springa till förmån för Musikhjälpen och deras insamling på temat ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”. En stor och viktig fråga där vi alla kan hjälpas åt att göra skillnad.

Buren bemannades av de härliga killarna från Helsingborg Marathon Andreas och Simon som såg till att alla trivdes. Superbra arrangerat med dryck, energi och bra pepp! Tack killar för ert engagemang och initiativ!

Gänget från Atea var jag, Andreas, Cecilia, Cecilia och Peter. Vi hade 2 löpband i 2 timmar som skulle hållas snurrande, men vi insåg snart att vi hade alldeles för mycket spring i benen så vi kapade ett band till och jag är otroligt imponerad över allas insats! Bra jobbat gänget!

Min insats var väl snarare en kämparinsats än ett imponerande resultat. Höger fot talade om för mig att den skulle skrika från början till slut och det tog ca 30-40 minuter in på löpningen innan jag kunde sluta halta. Normalt brukar smärtan lätta efter ca 10 minuter, men inte denna gången. Jag sprang 1 timme på löpbandet och ca 1,5 km till bilen efteråt på ren vilja och jag var fast besluten att huvet skulle vinna över kroppen. Denna löpningen skulle inte ställas in p.g.a. av att foten skrek. IMG_6989Och som så många gånger förr så vann huvet! Jag måste dock säga att det är extra utmanande att stålsätta sig att fortsätta springa när man springer på ett löpband. Det är ju så enkelt att bryta. Är man ute i terrängen så har man ju en sträcka hem som man måste klara av, men här kan man bara trycka på en knapp för att bryta loppet. Men pannbenet har nog aldrig varit tjockare än idag och jag är grymt nöjd över att jag genomförde det! Var det smart? Nej, såklart inte, men det bryr jag mig inte om. Detta skulle göras och nu kan jag vila foten tills den känns bra/bättre iaf. Nu har jag inget ”måste” planerat mer än att jag kommer att bli rastlös över att inte springa.

Nu ska jag koppla på min elstimulator som ska få jobba bort det dåliga och påskynda läkningen. Förhoppningsvis kommer det att innebära att jag iaf kan känna på löpningen igen nästa vecka…

 

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder! 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera