Ny gadget och lite lättare träningspass – 6,2 km

ViktFörra veckan köpte jag en ny gaget. Den nya modellen av Withings våg WS50. Den känner av vikt, fett%, puls, rumstemperatur och luftkvalité. Jag hade den första våg-modellen av Withings innan, men ville åt pulsmätandet. En annan skillnad är också att den nya är otroligt enkel att komma igång med. Det enda som krävdes var att koppla ihop den via blåtand till telefonen sen var den konfigurerad och klar att använda. Jag har vägt mig med Withings våg sedan 2011 och jag måste säga att det är intressant att se hur det svänger beroende på hur mitt aktuella leverne ser ut. Intressant att tillägga kan vara att jag vid årsskiftet 2014/2015 slutade äta godis/efterrätter/kakor, vilket syns ganska tydligt på viktkurvan. 🙂

2015-05-12 16.29.22Ett lugnt och kort återhämtningspass i geggig nyregnad terräng fick bli dagens återhämtningspass. Jag kände faktiskt av att söndagens långrunda satt kvar i benen och framförallt i vaderna. De hade inte spänsten och trycket som de brukar ha, men rundan var otroligt härlig då det var första rundan på länge som jag spring i skogen. Och jag inser nu att jag måste göra det mer. Det ger mig massor med mental energi och är den bästa terapin i världen!

Efter det drog jag med dottern till hennes sista simskola-pass och passade på att testa min Fenix 3 i bassängen under tiden. Det blev bara 250 meter innan jag kom på varför jag inte hade fortsatt med triathlon-planerna… Jag tycker simning och cykling är alldeles för tråkigt helt enkelt. Men klockan levererade och funkade precis som den skulle… 🙂

 

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


2 kommentarer Lägg till

  1. Andreas skriver:

    Alltid kul med nya grejer. Jag loggar manuellt i withings app och en vanlig våg som dock är klyddig. Ett tag gick vikten in automatiskt i garmin connect via myfitnesspal men verkar som de slutat fungera. Simma lugnt!

    1. danlar skriver:

      Aha ok. Kopplingen till MyFitnessPal funkar fortfarande kanon! 🙂

Kommentera