Ny runda för mig tillsammans med Magnus – 5,7 km

on

2015-03-26 16.22.52Idag var egentligen tanken att vila, men när jag får möjlighet att hänga med min kompis Magnus som vill visa mig nya stigar kan jag ju inte tacka nej. Han visade mig en runda i Sandskogen och ut mot havet. Otroligt fin natur och sköna stigar i lite lätt kuperad terräng.

Dessa stigarna kommer jag att återvända till när jag ska springa långrunda. Då kan jag börja hemifrån och springa Järavallen, Barsebäcks by, Sandskogen, Barsebäcks hamn, Järavallen och hem igen. Lite beroende på hur mycket raka vägen jag springer borde det bli 30-45 km totalt med blandat asfalt och terräng. En ganska optimal långrunda m.a.o.

Min nya klocka, Garmin Fenix 3 Sapphire, fortsätter att fungera helt felfritt! Och jag är otroligt nöjd med den! 🙂

 

Kommentera