Nytt distansrekord som sista långpass innan HallandsUltra – 32,2 km

IMG_2018.JPGJag har aldrig nånsin sprungit längre i ett streck än jag gjorde idag! Och hade det inte varit för att jag ska spela golftävling imorgon bitti kl. 07:30 så hade jag plockat ut ännu fler terräng-kilometer ur den här övertränade kroppen. Jag hade spänst kvar i vader och lår och jag hade kondition kvar att trycka på den sista kilometern. När jag kom i mål var jag såklart trött, men inte helt slut. Det fanns helt enkelt mer att plocka ut, vilket är ett fantastisk skönt besked. Särskilt med tanke på att HallandsUltra är tuff de första 36 kilometrarna, men de sista 14 kilometrarna är RIKTIGT tuffa! Så när jag sprungit  lika långt som jag gjort idag har jag bara naggat i kanten på utmaningen som kallas HallandsUltra50km! Antingen tänker man att det är mentalt tungt att ha den här vetskapen eller också tänker man som jag: Att smärta är bara svaghet som lämnar kroppen! Och under de sista 14 kilometrarna på HallandsUltra kommer jag att bli av med MYCKET svaghet… 🙂

Med dagens pass är jag uppe i 68,8 km denna veckan och med backintervall-passet som jag ska köra på söndag kommer den här veckans skörd bli ca 77,3 km, vilket även det är nytt rekord för mig! 🙂

Kolla gärna in min sponsors kläder!dobsom_logo


Kommentera