Provsprang rundan för Barncancer-kampen – 5,5 km

on

Idag stack jag och min kompis och kollega Jimmy Larsson ut till Pålsjö skog och provsprang rundan som vi kommer att köra för Barncancer-kampen den 22 november. Den blir perfekt! Ganska mycket planmark, men avsnitt med lite lätt kuperad terräng. Naturen är fantastisk och man känner sig verkligen privilegierad när man får vistas i bokskog och tidvis utsikt över Öresund och Helsingör.

Jag fick dessutom ett glädjande besked från min vad som ville vara med och köra hela rundan utan att klaga! Jag känner mig inte jättefräsch i kroppen, men den levererade iaf så jag tog mig runt idag, vilket är ett skönt steg framåt. Nu ska den få vila till på lördag eller söndag då jag ska försöka mig på ett lugnt långpass. Gärna uppåt 1,5 timma.

Kommentera