Rehab kan tröstas med nya prylar… :-) Garmin Chronos Titan

img_0806

Hälsenan är på väg att bli bättre och jag har fått börja springa så smått igen. Vi snackar 2 x 3 km-rundor i veckan i typ 5:30-tempo. Däremot får jag träna så mycket jag vill på Roddis, vilket jag gör. Förra veckan blev det ca 47 km och denna veckan kommer jag att gå över 50 km. Jag blandar lugna återhämtningspass med riktiga kräk-pass med intervaller. Det är så galet skönt att få känna hur kroppen får slita till sin bristningsgräns! Järnsmaken i munnen och mjölksyran som sprider sig ut i musklerna! Den känslan är fantastisk och det är den känslan som jag saknar så mycket när jag inte är igång med träningen.

Ja ja, det kommer att ta många månader innan hälsenan är fit for fight för att löpträna på riktigt och lagom till den trista perioden med rehab släpper Garmin en ny grymt fet klocka, Garmin Fenix Chronos med

chronos-titanium-slv-01
Foto: Garmin.com

Titanarmband! Det måste vara ett tecken på att jag måste köpa den… 🙂 Jag kommer naturligtvis att skriva en längre recension om den när jag väl fått den levererad, men kortfattat kan jag beskriva den ungefär så här:

Det är i stort sett en Garmin Fenix 3 HR, men har en ”lyxigare” finish, är några millimeter tunnare och smalare samt har ett riktigt snyggt flexibelt armband i titan. När jag tittar på bilderna och filmerna som finns på den på nätet vill jag bara skrika ”Shut up and take my money!”. Och mycket pengar kostar den… Listpriset är 13 899 kr. Visst det är verkligen i högsta laget, men… Det kommer ändå att bli köp på den. 🙂 Enligt Garmin kommer den att levereras under kvartal 3, vilket är senast i september. Men med erfarenhet av tidigare lanseringar från Garmin tror jag snarare att det kommer att bli oktober/november som den kommer. För att höja ”lyx”-känslan ytterligare levereras den i en premium-förpackning av trä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder! 

 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

Kommentera