Riktigt sköna nyheter från Dobsom

IMG_0533Häromdagen vaskade jag brevlådan och hittade med glädje ett paket från min sponsor Dobsom. Det innehöll 2 plagg. De nya shortsen, Basic Stretch Shorts, samt den nya T-shirten, Geranium T-shirt. Jag har precis kört ett riktigt bra rodd-pass i de nya kläderna och intrycket måste jag säga är grymt! Och som vanligt efter att jag fått nya grejer vill jag ge mina kommentarer och beskrivningar om dem. So lets go! 🙂

 

426_LLåt oss börja med shortsen, Basic Stretch Shorts, som har ett lätt och följsamt material med 4-vägsstretch och innerbyxa i fukttransporterande material. Det gör att de otroligt bekväma att ha på sig och träna i. Oavsett om man springer, ror eller tränar något annat. Dobsom har dessutom gjort midjeresåren bredare, vilket jag tycker gör att de sitter bättre och ger en skönare känsla. Basic Stretch Shorts har en ficka bak med dragkedja. Storleken på fickan är perfekt för en smartphone. Min iPhone6 ligger som gjuten i den. En ficka kan tyckas vara en bagatell, men när man springer i skogen på sommaren och inte har så mycket kläder på sig är det kanon att ha en ficka till sin telefon för att kunna ta en bild, vara kontaktbar eller kunna ringa någon om det händer något oförutsett.

 

406_LGeranium T-shirt är en riktigt snygg skapelse! Med sina kontrast-sömmar och mönstrade tyg ger den verkligen ett snyggt intryck. Baktill har den meshpaneler och passformen är riktigt skön. Geranium T-shirt har även den ett lätt och följsamt material med stretch, vilket gör den bekväm att röra sig i. Det finns inte jättemycket funktioner som är viktiga på en T-shirt, men alla har vi någon gång haft på oss en T-shirt som inte varit bra för att den inte transporterar bort fukt eller att den skaver och sitter dåligt. Med Geranium T-shirt slipper man det! Den har de få, men viktiga funktionerna som gör en T-shirt till en BRA T-shirt!

 

Ska jag sammanfatta Dobsoms kläder med en mening skulle jag säga: Riktigt bra kläder till vettigt pris! Jag har nöjet att ha använt Dobsoms kläder en tid nu och de håller kvalitén fantastiskt bra och fortsätter att leverera komfort och funktion över tid. Det är därför jag samarbetar med Dobsom och rekommenderar deras kläder!

 

IMG_0543Tack till min underbara dotter för att hon hjälpte mig att ta bilderna! 🙂

 

 

 

 

 

 

Kolla gärna in min sponsors kläder! 

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/danlarrunnerslife” box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

 

 

2 kommentarer Lägg till

  1. Johan F skriver:

    Bra bilder av dottern!!! Tycker att hon gjorde det bästa som gick med det motivet. 🙂

    1. danlar skriver:

      Haha… Agree!

Kommentera