Sista passet innan 6-timmarslöpningen blev 45 minuters spinning

Idag blev jag och Jimmy Larsson (som jag arrangerar Barncancer-Kampen ihop med) inbjudna till vår kompis och kollega Pernilla Ulfshagens spinning-pass. Att jag och Jimmy var med på detta var en förutsättning för att Pernilla ska vara med och springa på lördag. Så nu har jag och Jimmy varit en bra bit utanför VÅR komfort-zon. På lördag är det din tur Pernilla! 🙂

Detta var det första spinning-passet nånsin för mig. Det märktes verkligen! Både i tekniken och i orken. 30 minuter in i passet började jag leta efter var papperskorgarna var placerade och vilken den snabbaste vägen dit var om det skulle bli bråttom… 🙂 Jag lyckades dock svälja ner det och fullfölja passet med ganska högt huvud. Just nu känner jag mig ganska fräsch, men jag skulle gissa att jag kommer att känna av lite nya muskler imorgon… 🙂

Här är delar av det goa spinning-gänget! Stort tack för passet Pernilla!!!

 

spinning

Kommentera