Skön runda efter en hektisk dag på kontoret – 7,4 km

2 gånger om året har vi en sälj-aktivitet på jobbet som vara i 2 dagar. Dessa dagar fylls av roliga teman (i år var det dansbandstema) och ett jäkla tempo. Det innebär en annan sak också som verkligen frestar på självdisciplinen nämligen att det finns obegränsat med godsaker! När det kommer till sötsaker har jag verkligen dålig karaktär, vilket gör att jag nu har smällt i mig vecko-ransoner med kalorier under dessa 2 dagar.

Så därför var det extra härligt att få komma ut en runda ikväll och få lite frisk luft och få plocka ut lite av den energi man buffrat på sig i form av chokladbollar och godis… 🙂 Det blev en lugn runda i behagligt tempo där jag fick möjlighet att springa med mina nyinköpta skor. Ett par VivoBarefoot The One som jag fick levererat igår. De kändes bra och kommer att bli perfekta till lite längre lopp, men mina slimmade fivefingers är fortfarande favoriterna! 🙂

Kommentera