Snart dags för Barncancerkampen 2016

on

14191832_10153814449973015_382106720_oIdag landade 2 kartonger fulla med Barncancerkampen-buffar hos min vän Jimmy. Det är nu tredje året jag och Jimmy arrangerar Barncancerkampen, men i år blir det lite annorlunda. I år hoppas vi kunna engagera fler människor genom att man ska kunna springa, promenera, lunka, cykla, etc var som helst. Tidigare år har det ju varit mer eller mindre knutet till Pålsjö skog i Helsingborg.

I startkuvertet som alla deltagare får hemskickat kommer det att ligga ett informationsbrev, en Barncancerkampen-buff och en nummerlapp. Det enda man behöver göra är att anmäla sig och sedan betala in minst 200 kr (gärna mer) per deltagare man anmäler på insamlingen på Barncancerfonden.

Vårt mål i år är att spränga 100 000 kronors-vallen (tidigare år har vi samlat in ca 40 000 kr/år), men då behöver vi bli många som deltar! Så jag vill be er alla att dela på FB och/eller via mail så att så många som möjligt får informationen och genom det får möjlighet att vara med och bidra till bättre tillvaro för cancersjuka barn och deras familjer! Längst ner i det här inlägget hittar du de länkar som är relevanta att dela.

Såklart var jag tvungen att köra ett rodd-pass med den snygga Barncancerkampen-buffen och jag kan bekräfta att den är lika skön som snygg! 🙂

Hemsida: http://www.barncancerkampen.se

FB-sida: https://www.facebook.com/Barncancerkampen/

Insamlings-sida: http://www.barncancerfonden.se/1309406923/

2 kommentarer Lägg till

  1. Carina skriver:

    Åh, går det att få köpa en sån där buff om man nu varit en klant och missat hela detta event?

    1. danlar skriver:

      Absolut! Skicka ett mail till daniel@danicia.se så löser vi det!

Kommentera