Tankarna går till alla drabbade och deras nära

on

Ett lugnt roddpass på altanen idag, Men tankarna var inte här på min altan i idylliska skogen. Mina tankar var hos alla de som drabbats av terrorn och deras nära och kära. Att några få promille av världens människor tar sig makten att skada andra för att skrämma och härska är fruktansvärt! Att det är först när det kommer nära en själv som jag ägnar mina tankar åt det är kanske lika illa.

Det som hände i Stockholm i fredags är otäckt och ondskefullt. Det skedde på ett ställe där jag och många andra varit många gånger. Ett ställe där jag befunnit mig på tillsammans med min familj och MIN 11-åriga dotter. En mamma och pappa fick inte hem SIN 11-åriga dotter i fredags. Det är de har faktorerna som gör att det kom så nära och grep tag i mig. Det är nog därför som jag sedan i fredags låtit tankarna hamna kring den ondska som finns i vår värld.

Låt oss fortsätta att visa kärlek, öppenhet och tillit! Låt oss fördriva ondska med kärlek, omtanke och värme! Det är det enda sättet att komma vidare!

 

 

Kommentera