2 kommentarer Lägg till

 1. Gerth Malmgren skriver:

  Ja du, herr Larsson. Sökare där, haha! Men jag kan förstå att du vill komma till rätta med din hälsena.
  Jag är övertygad om att du kommer att märka skillnad. Det gör man när man börjar med en ny diet. Flera av dina mätpunkter kommer att förbättra sig, men jag håller med min fru som säger att ”Ingen diet är bra i längden!”
  Det håller jag definitivt med om. Den gamla kostcirkeln gäller fortfarande. Vi behöver alla delar som ingår där. Kanske inte i så stora delar som vi har använt, och då tänker jag mest på andelen kött.

  Lycka till med försöket, men jag tror du bör hålla på i minst ett halvår för att se lite grand utav hur det fungerar över längre tid.

  P.S. Glöm inte att köpa huvudvärkstabletter. D.S.

  1. danlar skriver:

   Tack Gerth! Ja, det finns många olika skolor och åsikter om kost. Och väldigt många har agenda att frälsa världen med just sina dieter och teorier. Jag går in i det här ganska fördomsfritt faktiskt. Det ska bli jättespännande att se hur det påverkar mig både på kort och längre sikt. Kanske blir en del saker bättre (t.ex. att hälsenan blir bra), men att andra saker blir sämre. Jag vet helt enkelt inte och det är det hela syftet med det här experimentet… Att få svar. 🙂

Kommentera