Vilken tankning av energi! – 12,7 km

 

 

 

 

IMG_1719 Ojojoj… Vilken löprunda! Den här rundan kvalificerar sig lätt in på topp-3 någonsin! Vi stannade till flera gånger och tog in de underbara ögonblicken och naturen! Det finns flera faktorer som gör den till fantastisk:

  1. Ett grymt bra sällskap! Marcus förgyller verkligen mina löprundor med sina spontana spurter och våra givande samtal.
  2. Vädret fullständigt sprudlade av vinterglädje! Klarblå himmel ca -5 grader och lite (betoning på lite) snö på marken. Borta var all gegga och gyttja! Kvar var bara fast och gnistrande mark som bjöd in till en energi-givande långrunda.
  3. All julmat och julgodis som man suttit helt still och proppat i sig i 2 dagar! Det kändes skönt att tänka sig hur Paradis-chokladen, knäcken och ris á la maltan försvann från kroppen! Det är inte utan att man kände hur mycket energi man hade lagrat i kroppen som nu skulle släppas ut! Vågen visade dryga kilot mer än innan jul, vilket jag inte behövde… 🙂
  4. Att kroppen svarade ok trots att högervaden krampade sig efter förra passet med ”Gåvan”. Jag har kört Compexen flitigt för att få bort ”skadan” och det verkar ha funkat! Förra gången detta hände kunde jag inte springa en meter på 2,5 vecka. Nu kunde jag springa typ 12 km efter bara 3 dagar. Grymt nice!

Så efter att ha haft en härlig jul med familjen och nu fått en helt fantastisk löprunda är jag full av positiv energi!

IMG_1734IMG_1730

 

Kommentera